lediga jobb it-konsult
lediga jobb it-konsult
lediga jobb it-konsult

Lediga jobb inom IT

IT-branschen är kandidaternas marknad. En spännande, innovativ bransch som ständigt utmanar status quo, och är bland de mest komplexa och snabbast växande.

Vi lyssnar engagerat och vill lära känna dig. Vi värdesätter våra relationer och avser att vara en pålitlig partner för alla inblandade, från IT-konsulter till rekryterande företag – vi ser till att du kommer in i rätt sammanhang.

Granitor

Elkonstruktör

Tillsatt

Konstruktör El Göteborg

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Som elkonstruktör hos oss är du en viktig del i projektet och är med från projektering till idrifttagning. Du jobbar självständigt men med stöd från projektledare och övriga projektmedarbetare. Som elkonstruktör är du med och utformar effektiva och moderna anläggningar. Företagets kunder finns inom flera industrisegment. Arbetsuppgifterna i en elkonstruktion för automationslösningar omfattar allt från dimensionering, val av utrustning till slutdokumentation. Du kommer att bli en del av en mycket kompetent avdelning där man hjälps åt att lösa uppgifter och utveckla arbetsmetoder.

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av elkonstruktion och har ambitionen att utvecklas inom detta område. Erfarenhet av CAD eller E-plan är meriterande. Vad gäller utbildningskrav ser vi att du har fullgjord gymnasieutbildning inom el, maskin eller automation, alternativt YH-utbildning med motsvarande inriktning. Ingenjörsutbildning inom dessa områden ses som meriterande men är ej ett krav. Vi jobbar främst i fastprisprojekt och vardagen på Granitor Systems präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt, framför allt lokalt i och omkring Göteborg, emellanåt även nationellt och internationellt. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Reza Rad på telefon 010-16 00 640

Läs mer och ansök
Ikano Bostad

Innovationsledare Stadsdelsutveckling

Tillsatt

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Om tjänsten

Som Innovationsledare stadsdelsutveckling på Ikano Bostad ansvarar du för att driva strategiska frågor kopplade till vårt kunderbjudande framåt genom att identifiera, leda och samordna strategiska innovations- och utvecklingsprojekt relaterade till hållbara bostäder och stadsdelar. Arbetet sker i nära samverkan med våra affärsverksamheter. Du arbetar med innovation och utveckling både på kort och lång sikt och stöttar verksamheten med strategier, metoder, projektledning, förändringsledning, omvärldsbevakning och inspiration. Du arbetar i ett team av verksamhets- och affärsutvecklare på avdelningen Strategisk utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a vara att:

 • Utforska och förstå framtida behov hos samhälle och kunder
 • Skapa fokus på strategiska frågor kopplade till framtidens bostäder och stadsdelar
 • Initiera och leda innovations- och utvecklingsprojekt med ökad kundnytta och affärsnytta i fokus
 • Ansvara för vårt innovationsprogram BoLabb och vara talesperson avseende framtidens bostäder och stadsdelar
 • Bidra i vidareutvecklingen av vår metodik för hållbar stadsdelsutveckling (ekologiskt, socialt och ekonomiskt)
 • Initiera och leda strategiska samarbeten, exempelvis med IKEA
 • Utveckla och underhålla nätverk med högskolor, universitet, forskningsinstitut och branschorganisationer
 • Arbetet sker delvis på en övergripande strategisk nivå tillsammans med chefer och ledningsgrupper, men förmågan att växla till en driven projektledare med fokus på framdrift och resultat är avgörande för att lyckas i rollen.
 • Arbetet innefattar resor i begränsad omfattning (framför allt inom Sverige, samt i viss mån Köpenhamn).

Är du rätt för Ikano Bostad?

 • Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:
 • Du har relevant akademisk utbildning inom samhällsbyggnad eller affärsutveckling, eller annan inriktning som bedöms vara relevant.
 • Du har minst 5 års erfarenhet av innovationsarbete, utvecklingsarbete, projektledning och förändringsledning.
 • Du har strategisk förmåga och besitter god kunskap i innovations- och utvecklingsmetodik.
 • Du är kundfokuserad och affärsmässig.
 • Erfarenhet av innovations- och utvecklingsarbete relaterat till bostäder och stadsdelsutveckling är meriterande.

Som person är du utvecklingsorienterad, strukturerad och samarbetsinriktad. Du är nyfiken och prestigelös, och har ett positivt förhållningssätt och tycker det är roligt att driva förändringsarbete. Du har förmåga att arbeta effektivt såväl självständigt som i grupp. Arbetet innebär många kontakter och nätverksbyggande vilket innebär att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska, att arbeta tillsammans och inspirera andra är naturligt för dig som person.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Reza Rad, ansvarig rekryteringskonsult, på reza@linkz.se eller 010-16 00 640. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt

Läs mer och ansök
Reza Rad rekryterar IT-konsulter till IT-branschen
Reza Rad rekryterar IT-konsulter till IT-branschen
Reza Rad rekryterar IT-konsulter till IT-branschen

Ta nästa steg med en spontantansökan

En spontanansökan är ett bra första steg till nya karriärmöjligheter. Vi lyssnar till dina behov och gör allt vi kan för att hitta rätt arbetsplats åt dig.

Vill du förenkla processen kan du logga in med LinkedIn så autofylls formuläret med dina uppgifter - snabbt och enkelt.

Relationsskapande rekryteringsföretag och interimsspecialister inom IT, bygg och fastighetsbranschen. Utgår från Stockholm, uppdrag i hela Sverige

Kontakta oss

Sundbybergs Torg 1

172 67 Sundbyberg
C/o Helio

010-16 00 640

samtal@linkz.se

Copyright Linkz AB